Familierejse til det nordlige Etiopien 2021

Vi kan nu præsentere rejseprogrammet for vores første familierejse til det nordlige Etiopien. Rejsen er tænkt for familier med halvstore børn (11+), der gerne vil have en anderledes og lærerig rejseoplevelse i trygge rammer. Vi lægger vægt på høj grad af formidling undervejs – hele tiden med deltagernes alder for øje. Rejsen vil give et bredt indblik i etiopisk kultur-og leveforhold og vil fungere perfekt som familie dannelsesrejse, hvor man sammen oplever en anderledes kultur.

Familierejsen har fokus på kultur- og naturoplevelser i det etiopiske højland og det historiske Etiopien. Der venter unikke naturperler, dyreliv og storslåede udsigter under trekking-turene i bjergmassiverne og samtidig er trekkingen tilrettelagt sådan, at dagslængderne kan tilpasses individuelle behov (Se * i nedenstående rejseprogram).

Der er hele 3 indenrigsfly på ruten og de er valgt for at reducere transporttiden, og dermed have mere tid til alle de gode oplevelser der venter. Endvidere har vi prioriteret at nætterne med primitiv overnatning i bjergene skal balanceres med overnatning på gode lodges i naturskønne områder og med swimmingpool, når det er muligt.

Vi håber, at vi med dette program kan give familierne de bedste rammer for at opleve det nordlige Etiopien og ikke mindst den særegne etiopiske kultur på tæt hold, og på denne måde være med til at  danne fundament for mange gode fremtidige samtaler om Etiopien, når I atter er tilbage i Danmark.

Afgange

13. – 26. februar 2022