Skræddersyede rejser

IMG_0967Etiopien byder på et væld af spændende oplevelser og EtiopienRejsers mangeårige, solide kendskab til alle afkroge af landet sikrer, at vi kan præsentere dig/jer for de dele af landet, der passer til dine/jeres ønsker til rejseoplevelser.

En skræddersyet rejse giver mulighed for mange forskellige eventyr for dig/jer, der ønsker at sammensætte din/jeres helt unikke rejse, målrettet nøjagtigt dine/jeres interesser og temperament i Etiopien. Med en skræddersyet rejse har man mulighed for hverken at være afhængig af en gruppe eller være helt alene på egen hånd i det fremmede.

Vi har de seneste år haft en stor efterspørgsel på netop denne rejseform. Gæsterne melder tilbage, at det er trygt at rejse med EtiopienRejser, både fordi vi problemfrit og uden kulturelle barrierer kan afkode gæsternes ønsker til rejseprogram, men også fordi økonomien i rejsen er sikret i form af vores medlems skab af Rejsegarantifonden. Man er ikke økonomisk sikret,  hvis man henvender sig til en lokal rejseudbyder i Etiopien på egen hånd, og der med tager man den risiko der ligger i,  at koble sig på rejseudbydere af svingende kvalitet.

EtiopienRejser har sikkerhed som højeste prioritet, og vi benytter de bedste biler, chauffører og guider i Etiopien. Vi har gennem årerene fået opbygget et stort netværk af lokale kontakter, og det giver mulighed for homestays, spise middag med etiopiske familier, lokalguide for en dag osv. Dvs. vi har en bred pallette af muligheder for dig/jer, som ønsker at komme lidt ind under huden på den etiopiske kultur. Dette er dog kun muligheder, og derfor helt op til  gæsterne, om eller i hvor høj grad, de ønsker at benytte sig af vores kontakter. Hvis man ønsker at klare sig selv, så gør man bare det.

Ring på 30727561 eller skriv til cn@etiopienrejser.dk og fortæl om jeres ønsker til en rejse, så kommer vi med et rejseforslag.