Hvordan arbejder vi?

Vi har et højt fokus på  sikkerhed på vores rejser. Vi benytter gode køretøjer og erfarne chauffører, der leverer fornuftig og sikker kørsel.

Desuden arbejder vi så bæredygtigt som muligt på vores rejser. Dvs. at vi prioriterer, at bakke op om de projekter, der findes indenfor bæredygtig turisme i Etiopien.

Qua Etiopienrejsers fødsel som et familieforetagende af et dansk-etiopisk ægtepar, har vi et stort lokalt netværk i Etiopien. Det tager vi ofte i brug på vores rejser, fordi gæsterne herigennem kan få oplevelser, der rækker ind under overfladen i den etiopiske kultur. Mange gæster har især fremhævet de ”ikke almindelige turistoplevelser” som f.eks. familiebesøg, skolebesøg med mere, som perlerne på deres rejse i Etiopien.

Når vi sender rejsende til Etiopien, er vi med til at biddrage til vækst i landet. Handel og investeringer er de vigtigste ingredienser, når et stort land som Etiopien skal bringes ud af fattigdom. På den måde giver det yderligere mening, at sende gæster netop til et land som Etiopien.