En grupperejse er for dig/jer, der ønsker at opleve Etiopien med andre rejsefæller. Når du/I vælger en grupperejse, er du/I  sikker på at deltage i et veltilrettelagt rejseprogram, med de bedste guides og chauffører, der har sikkerhed og service som deres førsteprioritet. Dermed har man selv mulighed for at koble af fra praktikken og bruge sin energi på at indsnuse den fantastiske etiopiske kultur og fordøje alle de nye oplevelser.

I EtiopienRejser gør vi os umage for, at en grupperejse ikke bliver at “følge den lyserøde paraply”. Vi rejser i forholdsvis små grupper (max. 18 deltagere), men typisk er gruppestørrelsen lidt mindre.  Vi respekterer, at nogle gæster måske ønsker “eget individuelt” program en dag og er yders fleksible i vores tilrettelæggelse af rejsen ift. evt. individuelle behov og ønsker. Vi har hidtil haft stor succes med denne form, fordi vores gæster typisk har en del rejseerfaring, og derfor ønsker frihed på deres rejse, men stadig gerne vil have socialt samvær med andre rejsende. Er du/I i tvivl om, hvorvidt du/I ønsker en grupperejse eller en skræddersyet rejse, så ring til os og få en uforpligtende snak, så kan vi sammen på guidet dig/jer i den retning, der passer bedst til jer.

Har I selv en lille rejsegruppe på 4-8 deltagere, er I meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet minigrupperejse. Men I er naturligvis også altid velkommen på en allerede planlagt grupperejse.

Kontakt Christina for mere information om grupperejser på 30727561 eller email cn@etiopienrejser.dk