Researchtur til Etiopien

JUBII! Så er dagen oprundet, hvor jeg drager til Etiopien på en længere research tur. Jeg vil udforske Etiopien frem til d. 29. December.

Jeg glæder mig hver gang, jeg skal til Etiopien. Først og fremmest glæder jeg mig over det udsyn det giver, at færdes nogenlunde hjemmevandt i en så fremmedartet kultur. Jeg glæder mig til gensyn med etiopierne, glæder mig til lyde af amarinia, men sine kliklyde og rullende r’ere høre støjen fra mennesker og dyr i en herlig blanding, hvor alle både folk og fæ, har deres grund til at være på vej lige netop nu.

 

både mennesker og dyr  den barske, vilde natur, støjen til at gense familie, venner og professionelle relationer der. Dernæst glæder jeg mig til at udforske nye spændene hjørner af det store land og gense steder, hvor jeg ikke har været for nylig.